Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Bridal Race 3D

Bridal Race 3D is een leuk 3D-arcadespelletje. Er zijn maar een handjevol goede mannen om mee te trouwen. Ontsnap aan je rivalen en ga als eerste naar het altaar.

Het is een ware bridezilla-battle in dit racespelletje! Voltooi een hindernisbaan terwijl je bruidsaccessoires verzamelt. Zorg ervoor dat je een witte jurk en bijpassende schoenen, een sluier, een boeket en meer pakt!

Hoe speel je Bridal Race 3D?

Sprint naar het altaar en laat de rivaliserende bruiden je diamanten en rozen niet uit de handen rukken in dit hilarische platformspelletje. Vermijd plassen die vlekken op je jurk kunnen veroorzaken en val niet in het water!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je bruid te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit spelletje leuk? Probeer de volgende vaardigheidsspelletjes dan ook eens:

  1. Super Heels
  2. Fun Escape 3D
  3. Relic Runway

Wie is de maker?

Bridal Race 3D is gemaakt door PL Studio.