Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Bubble Pop

Er valt heel wat te combineren in Bubble Pop. Hoe snel kun jij de objecten in dit schattige online spelletje bij elkaar zoeken?

Je combineert rubberen eendjes, bootjes en tal van andere dingen die gevangen zitten in de bubbels. Weet jij in elk level de doelen te behalen voordat de tijd om is in dit verbindspelletje?

Hoe speel je Bubble Pop?

Vernietig de bubbels en bevrijd de daarin gevangen voorwerpen in dit snoezige puzzelspelletje. Je moet in elk level de doelen behalen voordat de klok op nul staat.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN SLEEP om identieke voorwerpen met elkaar te verbinden en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens!

  1. Pop It Master
  2. Best Link
  3. Butterfly Kyodai
  4. Mergest Kingdom

Kan ik Bubble Pop op de mobiel spelen?

Jazeker! Je kunt het spelletje downloaden via Google Play.

Wie is de maker?

Bubble Pop is gemaakt door QkyGames.