Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bubble Shooter Arcade 2

Bubble Shooter Arcade 2 is een bubble shooter spelletje waarin je zo snel mogelijk alle bellen moet wegspelen. Ze zakken steeds verder naar de bodem van het scherm, dus je hebt niet veel tijd. Mik met het bubbelkanon en schiet ze snel weg.

Dit spel is een remake van de succesvolle bubbel game van dezelfde maker, SoftGames. Hieronder kun je meer lezen over spellen van deze studio.

Hoe speel je Bubble Shooter Arcade 2?

Onderaan het scherm zie je het bubbelkanon. Je kunt dit kanon naar links of recht draaien om te mikken. Het is de bedoeling dat je bubbels tegen elkaar schiet om combinaties van drie of meer van dezelfde kleur te maken. Hierdoor laten de bubbels los en vallen ze in de bakken die je onderaan het scherm ziet. Daar krijg je dan weer punten voor, en de bubbels verdwijnen van het scherm.

Zorg dat de bubbels niet te ver naar beneden zakken. In de meeste bubble shooter spelletjes komen er nieuwe rijen bij wanneer je één of meerdere keren achter elkaar geen combo weet te maken, maar in dit spel gaat dat net even iets anders. Er komt namelijk elke 15 seconden een nieuwe rij bubbels bij, of je nu raak schiet of niet.

Dat betekent dat je razendsnel te werk moet gaan om alle bubbels van het scherm te spelen. Als ze namelijk de witte lijn onderaan het scherm raken, dan ben je af. Maar zorg wel dat je goed blijft mikken. Als je mist, dan blijven die bubbels ook nog eens aan de cluster plakken, en dan stapelt de bubbel-boel zich nog sneller op!

Waar kan ik het eerste deel van Bubble Shooter Arcade 2 spelen?

Bubble Shooter Arcade 2 is een update van het verouderde originele spelletje, Bubble Shooter Arcade 1. Het vervangt het oude spel, en daarom is de vroegere versie niet meer op onze site beschikbaar.

Game Controls

Gebruik de muis en sleep van links naar rechts om te mikken. Op het touchscreen van je tablet of mobieltje kun je dit met je vinger doen door heen en weer te bewegen.

Klik met de muis of tik met je vinger op het scherm om te schieten.

Wanneer is Bubble Shooter Arcade 2 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 9 januari 2023.

Wie is de maker van Bubble Shooter Arcade 2?

Bubble Shooter Arcade 2 is gemaakt door SoftGames-Azerion.

Vind je dit een leuk spel, bekijk dan ook eens de andere puzzel en arcade spelletjes van deze maker. Probeer bijvoorbeeld de juiste kaarten achter elkaar weg te spelen in Solitaire Story Tripeaks 3, of combineer drie of meer van dezelfde stenen in het bordspelletje Dog Puzzle Story 2. Op onze Softgames pagina vind je nog veel meer leuke games van deze studio.