Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Bubble Shooter: Halloween Special

Zet je schrap voor angstaanjagend veel plezier in Bubble Shooter: Halloween Special. Hoe snel kun jij de bubbels laten knallen in dit Halloweenspelletje?

Dit zijn geen gewone bubbels! Vele van hen zijn eigenlijk monsters, en ze hebben een groep tovenaars in hun buik opgesloten! Werk samen met hun vriend terwijl hij ze probeert te redden in dit heerlijk rare bubbelschietspelletje.

Hoe speel je Bubble Shooter: Halloween Special?

Bundel je krachten met een tovenaar terwijl hij zijn vrienden probeert te bevrijden in dit puzzelspelletje. Ze zijn gevangen genomen door een groep verwarde monsters. Hij moet de monsters in identieke groepjes van drie of meer plaatsen, zodat ze kunnen ontsnappen.

Spelbediening

Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om te richten.
  • KLIK MET LINKS om een monster te lanceren.

Toetsenbord

  • DRUK op B om een monster met een ander monster te ruilen voordat je hem lanceert.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens! 

  1. Monster Match
  2. Spooky Bubble Shooter
  3. Moto X3M 6: Spooky Land
  4. Tripeaks Halloween