Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Monster Match

Maak je klaar voor een paar gruwelijk hilarische uitdagingen in Monster Match. Verbind snel alle monsters in dit grappige online spelletje!

Monster Match is een geweldig drie-op-een-rijspelletje voor Halloween, maar je kunt het het hele jaar door spelen. Al deze gekke monsters zijn helemaal door elkaar gehaald. Zet ze zo snel mogelijk in groepen van drie of meer.

Hoe speel je Monster Match?

Monster Match is een grappig puzzelspelletje. Plaats de monsters in rijen van drie of meer om ze van het bord te verwijderen. Elke keer dat je dit doet, worden er nog een paar seconden aan de klok toegevoegd. Hoeveel monsters kun je matchen voordat de tijd om is?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om de monsters te matchen.

Soortgelijke spelletjes

Check ook deze geweldige online spelletjes!

  1. Heroes of Match 3
  2. Mergest Kingdom
  3. Block Champ
  4. Stop Them All

Wie is de maker?

Monster Match is gemaakt door Wanted 5 Games B.V.