Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Candy Rain 7

Keer in Candy Rain 7 terug naar het betoverde en mierzoete snoepjeskoninkrijk. Verbind zoveel mogelijk snoepjes in dit match-3 spelletje!

Ook dit keer staat een van de snoepjes weer paraat om je door de eerste levels heen te loodsen. Hij vertelt je alles wat je moet weten om in dit suikerzoete puzzelspelletje van start te kunnen gaan.

Hoe speel je Candy Rain 7?

In dit verslavende spelletje moet je drie of meer van dezelfde snoepjes op een rijtje zetten om een combo te maken en het suikergoed van het bord te rapen. In ieder level krijg je een bepaalde opdracht die je binnen een beperkt aantal zetten klaar moet spelen. Zo moet je bijvoorbeeld binnen 10 zetten 12 rode zuurtjes pakken.

Zorg ervoor dat je tijdens je reis door het Candy Land ook zo veel mogelijk boosters verzamelt. Die zullen je helpen de doelen voor iedere level sneller te behalen!

Spelbesturing

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om een snoepje te pakken, en VERSLEEP het naar een vakje dat ernaast ligt om de snoepjes van plek te laten wisselen.

Soortgelijke spelletjes

Houd je van vrolijke puzzelspelletjes zoals deze game, probeer dan ook eens deze vier spellen:

  1. Block Champ
  2. Zumbar.io
  3. Yummy Tales
  4. Jungle Match

Wie is de maker van Candy Rain 7?

Candy Rain 7 is ontwikkeld door Softgames.