Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Car Eats Car: Sea Adventure

Dit is geen ontspannen dagje op het strand, dit is oorlog! Sluit je aan bij een episch gevecht om te overleven in Car Eats Car: Sea Adventure.

Deze meedogenloze monsterbak probeert gewoon het einde van elk circuit te bereiken, maar er zijn een heleboel dingen die hem de doorgang belemmeren in dit autospelletje. Help hem om roestige ankers, ronddraaiende zagen en een haaivormige sportwagen met vlijmscherpe tanden te ontwijken!

Car Eats Car: Dungeon Adventure en Truck Trials zijn nog twee racespelletjes om uit te proberen.

Speluitleg

Car Eats Car: Sea Adventure is een grappig maar intens actiespelletje. Leid het voertuig langs verschillende valkuilen en over platforms terwijl deze over een levensgevaarlijk strand racet. Je kunt handige power-ups, upgrades en andere items tijdens deze spannende reis verzamelen.

Spelbediening

  • DRUK OP W, A, S, D of de pijltoetsen om te rijden.
  • DRUK OP X om te remmen.
  • DRUK OP DE LINKER SHIFTTOETS om de turbo booster te gebruiken.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om bommen te gebruiken.

Wie is de maker?

Car Eats Car: Sea Adventure is ontwikkeld door SMOKOKO LTD.