Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Crazy Seagull

Je moet razendsnel vliegen in Crazy Seagull! Kun jij deze stoutmoedige vogel en zijn gevederde vriendjes verslaan in dit leuke spelletje?

Het doel is zoveel mogelijk ballonnen te vernietigen in dit vliegspelletje terwijl je een oud stuntvliegtuig bestuurt. Je neemt het op tegen een of meer meeuwen die vastbesloten zijn om ze ook aan flarden te knallen. Welke partij wint een reeks van compleet hilarische duels? 

Als de vogels hoger dan jou op het scorebord prijken, probeer ze dan met je propeller te raken. Dat zal ze een paar seconden uit het spel slaan. Je kunt ook extra vliegtuigen en andere coole dingen ontgrendelen tussen de wedstrijden door.

Hoe speel je Crazy Seagull?

Kun jij meer ballonnen laten knallen dan een zeemeeuw? Wat dacht je van meerdere meeuwen? Ontdek het in dit actiespelletje. Kies tegen hoeveel meeuwen je het opneemt voordat je aan elk duel begint. De eerste kant om 50 of 100 ballonnen in elke ronde te laten knallen, wint.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om je vliegtuig naar een bepaalde plek te laten vliegen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze spannende online spelletjes ook eens! 

  1. Swooop
  2. Birdy Trick
  3. Frisbee Forever 2
  4. Jetpack Joyride

Wie is de maker?

Crazy Seagull is gemaakt door Xpresate Studio.