Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dart Tournament Multiplayer

Dart Tournament Multiplayer is een online behendigheidsspelletje waarin je andere spelers kunt uitdagen tot een potje darten of samen kunt spelen met je vrienden.

Hoe speel je Dart Tournament Multiplayer?

In dit dartspelletje volg je de gewone toernooiregels. Twee spelers gooien om de beurt drie darts naar het bord. Het doel is om punten af te trekken van een start-totaal van 501 punten. De eerste speler die de nul bereikt, wint.

Maar let op: om het spel te winnen moet je score precies uitkomen op nul punten. Bovendien moet het laatste dartpijltje dat je gooit om deze nul-score te bereiken een dubbel raken. 

Hoe scoor je punten in Dart Tournament Multiplayer?

De dubbels maken deel uit van de smalle rode en groene scoreband die in een cirkel langs de buitenrand van het dartbord loopt. Als je deze band raakt, krijg je 2x de score van het segment dat je raakt. De binnenste rode en groene scoreband markeert de triples (3x de score).

In het midden van het dartbord zie je de bullseye: een rode cirkel met een groene ring eromheen. De buitenste ring, de bull, is 25 punten waard. Als je de bullseye in het midden raakt telt dat voor 50 punten.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om te spelen
  • Klik of tik om het bewegende dartpijltje te stoppen
  • Klik en sleep naar beneden en opzij om de kracht en richting van je worp in te stellen
  • Laat los om het dartpijltje te gooien

Soortgelijke spelletjes

Vind je dit dartspel leuk, mis dan niet deze andere games uit onze verzameling gratis online spellen. In deze spelletjes draait het allemaal om nauwkeurig schieten met dartpijltjes en/of pijlen:

  1. 3D Darts
  2. Apple Shooter
  3. Stickman Archer 2
  4. Archery

Wie is de maker van Dart Tournament Multiplayer?

Dart Tournament Multiplayer is gemaakt door Tweensoft.