Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Don't Jeopardize This

Laat je triviavaardigheden zien in Don’t Jeopardize This! Hoeveel virtueel geld verdien jij in dit online spelletje dat is geïnspireerd op Jeopardy?

Als je een groot fan bent van de Amerikaanse spelshow, zul je dit uitdagende quizspelletje geweldig vinden. Ontdek hoeveel je echt weet over onderwerpen variërende van aardrijkskunde tot geschiedenis.

Er zijn ook veel vragen over sport, feestdagen en het dierenrijk. En het leukste? Je zult geen gekibbel krijgen over de vraag of de vervanger van voormalig presentator Alex Trebek Mayim Bialik, Mike Richards of LeVar Burton moet zijn!

Hoe speel je Don't Jeopardize This?

Bewijs dat je een heleboel dingen weet over allerlei onderwerpen in dit online quizspelletje. Klik op een antwoord voor elke vraag om veel virtueel geld te winnen, maar kijk uit! Je hebt maar een paar seconden om het juiste te selecteren. Elk verkeerd antwoord trekt geld van je inkomsten af.  Weet jij de laatste ronde te halen?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om categorieën en antwoorden te selecteren.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze uitdagende online spelletjes ook eens!

  1. Family Clash
  2. Deal or No Deal
  3. Word Cube Online
  4. Google Feud

Wie is de maker?

Don't Jeopardize This is gemaakt door MarketJS.