Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Doodieman Bazooka

Betreed een bijzonder geurende wereld in Doodieman Bazooka. Deze vreemde superheld gebruikt de kracht van zijn eigen achterwerk in dit op fysica gebaseerde richt- en schietspelletje!

Natuurlijk kan hij een paar granaten tevoorschijn halen of een spervuur van kogels op zijn vijanden afschieten, maar hij poept er liever overheen! Werk samen met Doodieman terwijl hij zijn fecale woede op kwaadaardige clowns, razende zombies en tal van andere slechteriken richt! Laten we hopen dat zijn spijsverteringsstelsel niet explodeert voordat je elk level van dit hilarische actiespelletje hebt voltooid.

Hoe speel je Doodieman Bazooka?

Gooi een paar enorme drollen in Doodieman Bazooka! Je werkt samen met een stinkende superheld in dit maffe online spelletje terwijl hij tegen verschillende schurken vecht.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om te richten.
  • LAAT LOS om een stuk doodie te lanceren.

Soortgelijke spelletjes

Groot fan van zombiespelletjes? Neem het dan tegen de ondoden en andere vijanden op in deze coole online titels. 

  1. Bullet League: Robogeddon
  2. Dumb Zombie
  3. Mr. Bullet 2 Online
  4. Airport Clash 3D

Wie is de maker?

Doodikeman Bazooka is gemaakt door Kiz10.com.