Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

DOP Stickman - Jailbreak

DOP Stickman - Jailbreak is een grappig puzzelspel waarin je de stickman moet helpen om uit de gevangenis te ontsnappen. Teken lijnen en vormen om elk plaatje compleet te maken.

Hoe speel je DOP Stickman - Jailbreak?

Bekijk elke scène om te ontdekken wat er ontbreekt. Gebruik de muis (of je vinger op apparaten met een touchscreen) om te tekenen. Je kunt telkens door één lijn of vorm te tekenen, de plaatjes afmaken en/of kapotte voorwerpen repareren.

Kun jij de stickman veilig uit de gevangenis loodsen en hem herenigen met zijn vriendinnetje? Leid de gevangenisbewakers af, graaf tunnels en ontwijk andere gevangenen die je ontsnapping willen verhinderen.

Waar staat DOP voor in DOP Stickman - Jailbreak?

DOP staat voor ‘Draw One Part’. In het Nederlands is dit ‘teken één deel’, omdat je telkens maar één ding hoeft te tekenen om de puzzelplaatjes op te lossen.

Speel games die lijken op DOP Stickman - Jailbreak

Als je dit spel leuk vind, probeer dan ook Stickman Draw the Bridge, of bekijk een van onze vele andere stickman avonturen.

Wie is de maker van DOP Stickman - Jailbreak?

DOP Stickman - Jailbreak is gemaakt door AdelikDev.

Wanneer werd DOP Stickman - Jailbreak voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 17 augustus 2023.