Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Pet Trainer Duel

Pet Trainer Duel is een 3D renspelletje met huisdieren. De kattenbaasjes die bij jouw zaak langskomen hebben hun beestjes veel te hard verwend met allerlei kattensnoepjes. Aan jou de taak deze chonky kittens weer in vorm te krijgen!

Hoe speel je Pet Trainer Duel?

Mollige katten zijn natuurlijk hartstikke schattig en ze verwennen is het leukste wat er is, maar obesitas kan bij onze zachte vrienden ook voor flinke problemen zorgen. In dit spelletje is het jouw doel om met de katten te spelen en ze over de hindernisbaan te laten rennen om ze weer helemaal in vorm te krijgen. Speel met de katten en zorg dat ze weer een gezond gewicht bereiken. Zo kunnen ze straks weer zonder moeite achter muizen aan. 

Met speeltjes spelen, rennen, klimmen en water drinken helpen de katten om weer fit te worden. Vis eten en stilzitten zorgen er juist voor dat de beestjes aankomen. Aan het einde van elke obstakelrace kun je de katten, die nu hopelijk in betere vorm zijn, met hun gelukkige eigenaars herenigen.

Spelbesturing

Gebruik de A- en D-toetsen om naar links of rechts te bewegen en de obstakels te vermijden of juist te raken.

Welke spelletjes lijken op Pet Trainer Duel?

Dit spelletje past in de 3D-categorie. Als je Pet Trainer Duel leuk vindt, kun je eens Tall Man Evolution en Count Master proberen. Je kunt ook onze andere 3D-spelletjes bekijken.

Wie heeft dit spelletje ontwikkeld?

Pet Trainer Duel is gemaakt door RHM Interactive.

Wanneer is Pet Trainer Duel uitgebracht?

Deze game is in januari 2023 verschenen.