Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Dressing Up Rush

De kledingstukken en accessoires liggen voor het oprapen in Dressing Up Rush! Ren in dit modespelletje over de baan en verzamel zo veel mogelijk modeartikelen!

In dit renspelletje is je doel niet alleen om de finish te bereiken, maar om het ook nog eens met met onberispelijke stijl te doen. Sprint met de jonge vrouw langs de hindernissen en grijp onderweg allerlei stijlvolle kleding mee. Ook kan ze spulletjes verzamelen voor het huis van haar dromen. Loods haar langs allerlei obstakels en pak al het moois, van elegante rokjes tot badkuipen.

Hoe speel je Dressing Up Rush?

Dressing Up Rush is een 3D actiespelletje waarin je het meisje kunt helpen de kledingstukken en mooie meubels te pakken op de hindernisbaan. Ontwijk de hindernissen en breng haar naar de finish. Eenmaal voorbij de eindstreep zal haar selectie aan kleding en de artikelen die ze verder nog heeft verzameld door een expert worden beoordeeld.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om te spelen. KLIK en SLEEP van links naar rechts om je personage langs de hindernissen te loodsen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar leuke mode- en aankleedspelletjes om te proberen:

  1. Bouncy Race 3D
  2. Super Heels
  3. Winx Club Baby Adventure
  4. Celebrity Gala Prep

Wie is de maker van Dressing Up Rush?

Dressing Up Rush is gemaakt door YAD.