Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Winx Club Baby Adventure

Kijk hoe ver jij komt in Winx Club Baby Adventure. Deze jonge feeën leggen hele afstanden af in dit dit magische online spelletje.

De Winx Club Babies zijn vastbesloten zo ver mogelijk in hun koninkrijk te komen. Helaas zit het vol met gevaarlijke barrières en stuiterende babyschaapjes!

Ze zullen ze allemaal moeten vermijden terwijl ze hun reis voortzetten in dit schattige actiespelletje voor spelers van alle leeftijden. Er zijn ook een heleboel betoverde edelstenen die je onderweg kunt verzamelen. Zorg dat je die inruilt voor upgrades en ontgrendelbare personages tijdens de reis!

Hoe speel je Winx Club Baby Adventure?

Winx Club Baby Adventure is een leuk en uitdagend avonturenspelletje gebaseerd op de populaire animatieserie. Help een groep dappere feeën zo ver mogelijk te komen over een brede weg vol gevaarlijke dieren en obstakels. Verander van rijstrook om ze te ontwijken terwijl je magische edelstenen verzamelt.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om van de rijstrook te veranderen.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag supersnoezige online spelletjes? Probeer deze dan ook eens!

  1. Om Nom Bounce
  2. Funny Kitty Care
  3. The Smurfs: Village Cleaning
  4. Hello Kitty and Friends: Restaurant

Wie is de maker?

Winx Club Baby Adventure is gemaakt door Rainbow S.p.A.