Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Sky Block

Stroop je mouwen maar op, want het wordt flink graven en bouwen in Sky Block. Noob is nieuw in deze op Minecraft geïnspireerde wereld van zwevende eilanden. Ga op verkenningstocht en verzamel de materialen die je nodig hebt.

In dit simulatiespelletje is Noob gestrand op een vliegend hompje grond. Er is niet eens iets te eten of een dak om onder te schuilen! Verzamel bouwmaterialen en verken de zwevende eilanden op zoek naar een mooie plek om te wonen. Val niet in de afgrond, en zorg dat Noob een goede schuilplaats kan bouwen en genoeg voedsel weet te vinden.

Hoe speel je Sky Block?

Sky Block is een platform spelletje dat is gebaseerd op Minecraft. Je kunt dus materialen verzamelen en gebruiken om gereedschap maken, je omgeving aan te passen en dingen te bouwen. Zorg ook dat Noob genoeg te eten heeft door dieren zoals kippen en varkens te vangen.

Tik op voorwerpen zoals boomstammen en aarde om ze te verzamelen. Je kunt alleen materialen verzamelen als Noob er vlakbij staat (anders kan hij er natuurlijk niet bij). Voorwerpen die je hebt gepakt verschijnen in de zes vakjes in het paneeltje onderin. Voorwerpen die hier zijn opgeslagen kun je ook weer direct gebruiken.

Wil je meer voorwerpen pakken, dan kun je spullen die je niet direct nodig hebt vanuit de zes vakken in je tas stoppen. Tik op het tasje in het menu en sleep de voorwerpen naar een leeg vakje in Noob’s rugzak.

Nog één tip: Als het donker wordt kun je zonder licht nauwelijks iets zien. Zorg dus dat je altijd minstens een fakkel mee neemt.

Spelbesturing

Toetsenbord

  • Gebruik de PIJLTJESTOETSEN om te lopen en springen.

Muis

  • Gebruik de MUIS om de menu’s te verkennen en voorwerpen te selecteren.
  • KLIK op een stuk steen, hout, of een ander voorwerp en houd de muisknop INGEDRUKT om er blokken van te maken die je kunt pakken.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal populaire online spelletjes om te spelen.

  1. Heroball Adventures
  2. Pixel Craft
  3. Flip Bottle
  4. Build Craft

Wie is de maker van Sky Block?

Sky Block is gemaakt door het Noob vs. Pro Team.