Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Flip Bottle

Stuiteren maar in Flip Bottle!

Deze stuiterende fles is klaar om de mooiste acrobatische kunstjes uit te voeren als hij door verschillende kamers in een huis racet. Jij kunt met hem meedoen terwijl hij van dingen als planken en staande klokken springt in dit spannende fysicaspelletje.

Lukt het jou om in elk uitdagende level de fles naar de eindstreep te krijgen zonder de vloer te raken? Je kunt onderweg munten verdienen om andere soorten flessen mee te kopen, maar kijk uit. De planken, fotolijstjes en andere voorwerpen waarop hij terecht komt, zijn misschien niet zo stevig!

Hoe speel je Flip Bottle?

Flip Bottle is een uitdagend tikspelletje met een ongebruikelijke held. Help de fles om verschillende kamers van een huis te doorkruisen door van computerschermen, broodroosters en meer te springen!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om te springen.
  • KLIK NOG EEN KEER MET LINKS om een dubbele sprong uit te voeren.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar spelletjes die je geweldig zult vinden.

  1. Flip Master
  2. Backflip Dive 3D
  3. Shot Trigger
  4. Frisbee Forever 2

Wie is de maker?

Flip Bottle is gemaakt door BPTop.