Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Element Evolution

De bouwstenen van het leven liggen in jouw handen in Element Evolution!

Ben jij goed genoeg om een hele wereld te bouwen in dit unieke en uitdagende vervaardigingsspelletje? Je combineert hierbij verschillende soorten elementen om planten, wolken en met een beetje geluk en heel veel strategische beslissingen misschien zelfs mensen!

Hoe ver weet jij de evolutionaire ladder te beklimmen voordat er de vakjes op het bord op zijn? Er zijn ook handige juwelen om te verzamelen terwijl je talloze millennia doorkruist met je nieuwe goddelijke krachten! Deze kun je tijdens je avontuur inruilen voor handige items.

Hoe speel je Element Evolution?

Combineer identieke planten, elementen en tal van andere dingen om verfijndere versies ervan te maken in Element Evolution. Het doel van dit puzzelspelletje is om zo ver mogelijk in de tijd te komen en tegelijkertijd steeds complexere levensvormen te maken.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren.
  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN LAAT LOS om elementen, planten, enz. te combineren.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier slimme online spelletjes om uit te proberen.

  1. Lucky Gold Piggies
  2. Grindcraft Remasterized
  3. Merge Cakes
  4. 2048 Merge

Wie is de maker?

Element Evolution is gemaakt door YAD.com.