Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Elon Cars: Online Sky Stunt

Ga naar de eerste startlijn in Elon Cars: Online Sky Stunt. Hoeveel competities win jij in dit uitdagende multiplayerspelletje? 

Gebruik een voorraad virtuele valuta om deel te nemen aan een van de verschillende ruimtes die wedstrijden organiseren in dit 3D-racespelletje. Je neemt het op tegen andere gamers van over de hele wereld terwijl je verschillende voertuigen bestuurt en de meest coole stunts uitvoert. Ze veranderen telkens wanneer je een checkpoint bereikt. Ben jij de eerste racer die een of meerdere eindstrepen weet te bereiken?

Hoe speel je Elon Cars: Online Sky Stunt?

Elon Cars: Online Sky Stunt is een racespelletje waarmee je tegen gamers van over de hele wereld kunt racen. Scheur tijdens elke race naar de laatste finish terwijl je van voertuig wisselt bij de checkpoints.

Spelbediening

  • PIJL-OMHOOG om te versnellen.
  • PIJL-OMLAAG om te remmen.
  • PIJL-LINKS om naar links te gaan.
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te gaan.

Similar Games

  1. Human Vehicle
  2. Super Slope Game
  3. Off-Roader V6
  4. Trackmania Blitz

Wie is de maker?

Elon Cars: Online Sky Stunt is gemaakt door Xlab Game Studio.