Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Endless Bubbles

Endless Bubbles is een eenvoudig bubbleshooter spelletje met één doorlopend level dat doet wat er in de speltitel staat. Hoe lang kun jij de stortvloed van bubbels blijven wegschieten?

Hoe speel je Endless Bubbles?

Gebruik het kanon om clusters van drie of meer dezelfde bubbels bij elkaar te schieten. Combinaties van drie of meer van dezelfde kleur knappen en verdwijnen van het speelveld.

Als je te vaak mist dan worden er nieuwe rijen aan de cluster toegevoegd, waardoor de overige bubbels naar beneden worden geduwd. Elke keer dat je een schot mist, wordt er een punt van de energiemeter afgetrokken (de meter met het bliksemschicht-icoontje). Als de bubbels de bodem van het veld bereiken, verlies je het spel.

Endless Bubbles is anders dan de meeste andere bubbleshooters omdat je de volgende vier bubbels in het kanon kunt zien, in plaats van de gebruikelijke twee. Hierdoor kun je beter vooruit plannen. In tegenstelling tot sommige andere bubbelspellen kun je deze bubbels echter niet van volgorde laten wisselen.

Spelbesturing

  • Klik om te schieten, of 
  • Klik, houd vast en beweeg de muis om te richten 
  • Laat los om te schieten

Speel games die lijken op Endless Bubbles

Als je soortgelijke spellen met verschillende variaties op deze regels wilt uitproberen, bekijk dan onze volledige verzameling bubbleshooter spelletjes.

Wie is de maker van Endless Bubbles?

Endless Bubbles is ontwikkeld door Agame. 

Wanneer werd Endless Bubbles uitgebracht?

Dit spel is gepubliceerd op 31 augustus 2023.