Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Escape Out

Deze bajesklant staat op het punt op de vlucht te slaan! Kun jij hem helpen in Escape Out?

Hij is vastbesloten om uit zijn cel te sluipen en een tunnel te graven terwijl de bewaker afgeleid is. Hij zal razendsnel moeten werken om zijn vluchtwagen te bereiken in dit avontuurlijke gevangenisspelletje.

Er zijn ook andere gevangenen die zich bij hem aan zullen sluiten als hij de vrijheid probeert te bereiken. Hou je ogen open voor schatkisten en edelstenen: die zullen deze slimme schurken bij het financieren van hun volgende rooftocht helpen!

Hoe speel je Escape Out?

In Escape Out kun je deelnemen aan een gevangenisontsnapping. Werk samen met een onverschrokken misdadiger terwijl hij een tunnel graaft in dit ontsnapspelletje. Hij moet proberen zijn vluchtwagen te bereiken, zijn vrienden te vinden en onderweg heel wat schatten te verzamelen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om te graven.
  • GEBRUIK DE MUIS om de richting van de tunnels te bepalen.

Soortgelijke spelletjes

Dol op spannende misdaadspelletjes? Check dan ook deze geweldige titels!

  1. Super Escape Masters
  2. Money Movers 3
  3. Heist Run
  4. Dig it

Wie is de maker?

Escape Out is gemaakt door BPTop.