Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Extreme Cycling

Race over de parcoursen in Extreme Cycling. Kom jij als eerste over de verschillende eindstrepen in dit uitdagende fietsspelletje?

In dit 3D-racespelletje rol je van berghellingen en verplaats je wat zand op een tropisch strand, maar kijk uit! Je wordt ook uit deze wedstrijden gezet als je een boom of een ander gevaar raakt. Gelukkig wachten er coole bonussen op je net voorbij de eindstreep waarmee je nieuwe fietsen, helmen en meer kunt ontgrendelen!

Hoe speel je Extreme Cycling?

Zet je schrap in dit fietsspelletje. Vlieg van hellingen en zoef langs je tegenstanders, maar wees voorzichtig! Er zijn veel dingen die je op elk parcours over je stuur kunnen laten buitelen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om naar links of naar rechts te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze coole online spelletjes ook eens. 

  1. Train
  2. Two Lambo Rivals: Drift
  3. Wings Rush
  4. Happy Wheels

Wie is de maker?

Extreme Cycling is gemaakt door 2Play.