Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Extreme Run 3D

Extreme Run 3D is een endless runner spelletje met een rollende bal. Hoe ver kun jij komen levels voordat je bal van de neon wegschiet en in de afgrond stort?

Hoe speel je Extreme Run 3D?

Probeer met je rollende bal op de weg van neonblokken te blijven in dit 3D-spel. Spring om de gaten in de weg te ontwijken en maak snelle uitwijkmanoeuvres om de spikes te ontwijken.

Als je een level hebt uitgespeeld, hoef je niet terug naar het begin als je valt. Dit spel gaat razendsnel en zal je reactiesnelheid echt op de proef stellen!

Spelbesturing

  • Pijltjestoetsen links / rechts = Naar links of rechts bijsturen
  • Pijltje omhoog / spatiebalk = Springen

Speel games die lijken op Extreme Run 3D

Probeer voor meer arcade spelletjes met rollende ballen ook eens de games Slope en Going Balls uit onze verzameling balspellen

Of probeer onze catalogus van endless runner spelletjes, waar je een aantal klassiekers van het genre kunt vinden, zoals Run.

Wie is de maker van Extreme Run 3D?

Extreme Run 3D is gemaakt door AlienWebGames. 

Wanneer werd Extreme Run 3D voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 12 december 2023.