Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Fabby Golf!

Grijp je golfclub en sla een hole-in-one in Fabby Golf, een mooi sportspelletje met 3D golfbanen met allerlei uitdagende hellingen en hindernissen.

Neem de tijd om zorgvuldig te mikken, want als je balletje over de rand van deze zwevende golf greens valt, dan moet je weer opnieuw beginnen vanaf de tee-box (de plek waar je de eerste slag maakt).

Hoe speel je Fabby Golf?

Aan het einde van iedere golfbaan zie je in dit 3D golf spelletje een vlaggetje dat aangeeft waar de hole is. Probeer de richting en kracht van iedere slag steeds goed in te stellen. Het balletje blijft namelijk ook bij een zachte slag altijd doorrollen, waardoor je feitelijk in één slag je doel moet behalen en het balletje in de hole moet schieten.

De banen worden steeds lastiger, met schuine vlakken, afbuigende paadjes, onderbrekingen die de afgrond in leiden, en steile hellingen en hobbels waar je de bal overheen moet slaan. Kun jij precies goed inschatten hoe je de bal het beste door de halfpipe kunt laten slingeren, of net hard genoeg van het schuine platform af laat kaatsen?

Als je mist slaat en weer terug naar de tee-box moet, zie je nog heel eventjes een stippellijn die de route van je vorige slag aangeeft. Zo kun je de richting en kracht aanpassen zodat je volgende poging wél slaagt. Let op, want de stippellijn vervaagt en verdwijnt vrij snel!

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om te mikken en schieten. KLIK en SLEEP naar achteren om de richting in te stellen en de kracht van je swing te bepalen.

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit spel leuk? Probeer dan ook eens deze uitdagende golf games:

  1. Adam and Eve: Golf
  2. Mini Golf Master
  3. Shaun the Sheep: Baahmy Golf
  4. Mini Golf: Hole in One Club

Wie is de maker van Fabby Golf?

Fabby Golf is gemaakt door Seryas Games.