Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Falling Party

Falling Party is een leuk reactiespelletje waarin je naar de juiste platforms moet rennen om in het spel te blijven.

Hoe speel je Falling Party?

Ren over het platform. Sommige stenen vallen weg, dus zorg dat je niet naar beneden valt. Als er een afbeelding wordt getoond, moet je snel naar een steen rennen met die afbeelding erop. Alle andere stenen vallen binnen een paar seconden weg!

Spelers die op een vallende steen staan, vallen ook naar beneden en verliezen het spel. Zodra je een veilige tegel hebt bereikt, kun je ook andere spelers eraf duwen om ze uit te schakelen.

De laatste speler die overblijft wint de ronde. Je punten worden opgeteld bij je totale score. Je kunt medailles vrijspelen en strijden om de toppositie op het leaderboard.

Je kunt ook allerlei nieuwe skins vrijspelen. Om de paar rondes krijg je toegang tot een bonuslevel en kun je extra punten winnen.

Spelbesturing

  • Gebruik de pijltjestoetsen om te rennen
  • Gebruik in het bonusspel de muis om te springen of andere spelers te meppen

Speel meer gratis online games zoals Falling Party

Als je dit spelletje leuk vindt, probeer dan ook de vele andere 3D multiplayer actie spelletjes op onze site, zoals Stumble Boys Match of Hole.io. Of probeer een van de leuke avonturen uit onze grote verzameling multiplayerspelletjes.

Wie is de maker van Falling Party?

Falling Party is gemaakt door Rocket Studio.

Wanneer werd Falling Party voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 22 januari 2024.