Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Stumble Boys Match

Ren en struikel de hindernisbaan over in Stumble Guy Match. Kun jij als een van de eerste in de wedstrijd over de eindstreep komen in dit uitdagende actie spelletje?

Kies een personage en ren een willekeurig gekozen hindernisbaan over. Ontwijk alle obstakels en probeer als de eerste over de finish te komen. Zo lang je bij de groep van winnaars zit mag je door naar de volgende ronde. Sprint en spring langs de rollende voorwerpen, vallende matten, schuifdeuren die open en dicht gaan, en nog veel meer.

Hoe speel je Stumble Guy Match?

Je doel in dit behendigheidsspelletje is om het als een van de eerste spelers tot de finish te halen. Je moet goed voor je uit kijken om de hindernissen op het 3D parcours te ontwijken. Zorg dat je stokfiguurtje niet onderuit wordt gehaald of van de baan wordt gestoten, en zigzag tussen alle obstakels door. Aan het einde van het level zie je wie er allemaal afvalt en wie er door mag.

Er zijn allerlei verschillende wedstrijdjes. Je moet bijvoorbeeld een hindernisbaan afleggen, zo lang mogelijk tussen de vallende tegels door blijven rennen, of in een arena vol gevaren een bom met een brandend lotje aan een ander doorgeven geven voordat hij afgaat.

Als je lang in de wedstrijd weet te blijven kun je muntjes verdienen. Hiermee kun je allerlei grappige nieuwe skins vrijspelen. Ook kun je dagelijks een boel bonuspunten ophalen, en personages die je nog niet hebt voor één ronde uitproberen.

Spelbesturing

  • Gebruik WASD om te rennen en springen, of tik de knoppen op het scherm aan.

Soortgelijke spelletjes

Ben je op zoek naar andere coole online spelletjes met hindernisbanen of andere gevaren, probeer dan ook eens deze games:

  1. Squid Fighter
  2. Boxing Random
  3. Tower Defense 2D
  4. Mafia Wars

Wie is de maker van Stumble Guy Match?

Stumble Guy Match is ontwikkeld door Mad Buffer.