Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Gang Fall Party

Bereid je voor op een paar epische vechtpartijen in Gang Fall Party. Je zou het zomaar eens op kunnen nemen tegen maximaal zestien tegenstanders in dit online multiplayerspelletje.

Daag een vriend of heel wat andere spelers uit in dit 3D-vechtspelletje. Je knokt overal, van het dak van een wolkenkrabber tot grotten vol bodemloze kloven! Doe je best om de zijkanten van elke geïmproviseerde gevechtsarena te vermijden terwijl je letterlijk vecht voor je recht om te feesten. Als je over een van de randen valt, is het afgelopen!

Hoe speel je Gang Fall Party?

Gang Fall Party is een spannend actiespelletje. Daag tot 16 andere spelers uit terwijl je ze van de zijkant van gebouwen, vrachtwagens en andere voertuigen en bouwwerken probeert te slaan. De laatste vechter die nog staat, wint!

Spelbediening

Speler 1

  • DRUK OP W, A, S, D om te bewegen.
  • DRUK OP V om te stoten.
  • DRUK OP C om te rennen.

Speler 2

  • DRUK OP DE PIJLTOETSEN om te bewegen. 
  • DRUK OP P om te stoten. 
  • DRUK OP O om te rennen. 

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze spannende online spelletjes ook eens!

  1. Impostor
  2. Sniper Trigger Revenge
  3. Stickman Archer 2
  4. Stickman Warriors

Wie is de maker?

Gang Fall Party is gemaakt door RHM Interactive.