Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Giant Rush

Giant Rush is een 3D renspelletje waarin je extra stokfiguurtjes moet pakken om je eigen stickman groter en sterker te maken. Spaar genoeg kracht op om de vijand te verslaan die je bij de finish opwacht.

Hoe speel je Giant Rush?

Sprint over de weg met je stickman in dit 3D-spel. Voor elke juiste stickman die je verzamelt, word je sterker. Als je echter een stokfiguurtje raakt dat een andere kleur heeft dan je renner, dan word je huis kleiner en verlies je weer kracht.

Aan het einde van de hindernisbaan moet je held een andere stickman in een vuistgevecht verslaan. Mep en schop hem zo ver mogelijk over de score-vermenigvuldiger om extra punten te scoren. Verzamel genoeg kracht om hem dwars door de stenen muur aan het einde van de baan te werpen.

Blijf tijdens het rennen goed opletten. Je stickman verandert namelijk van kleur als je door een van de gloeiende transformatie-zones loopt. Verzamel paarse edelstenen en sleutels om schatkisten te openen en nieuwe kostuums en meer snelheid en kracht te kopen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik en sleep van links naar rechts om de stokfiguurtjes te ontwijken of te verzamelen
  • Klik of tik snel achter elkaar om de uitdager aan het einde van de baan te slaan en te schoppen

Soortgelijke spelletjes

Als je van dit hardloop-avontuur hebt genoten, probeer dan ook eens deze gratis 3D spelletjes uit onze collectie:

  1. Stacky Run
  2. Craft Runner
  3. Angry Gran Run: London
  4. Kogama: Dungeon Run

Wie is de maker van Giant Rush?

Giant Rush is gemaakt door TapNation.