Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Guardians of Gold

Guardians of Gold is een puzzelspel waarin de speler de mijnwerkers moet helpen goudklompjes weg te smokkelen onder de ogen van de waakzame bewakers.

Hoe speel je Guardians of Gold?

De uitgebuite en onderdrukte mijnwerkers zijn opgepakt door de bewakers. Iemand heeft een gestolen goudklompje in zijn bezit. Help de mijnwerkers het goud door te geven zonder gepakt te worden.

Tik op een mijnwerker die dichtbij staat en gooi het goud naar hem als de bewaker de andere kant opkijkt en het licht van zijn lamp in een andere richting schijnt. De mijnwerkers moeten samenwerken om het goudklompje bij de put te krijgen en het erin te gooien om het te verstoppen.

Kijk uit voor bewakers die zich verstoppen tussen de groep mijnwerkers. Vermijd om het goud aan hen door te geven. Elke 60 seconden ontvang je een speciale power-up, die je kunt gebruiken om de bewakers uit te schakelen of op een andere manier te voorkomen dat je gepakt wordt.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen of tik met je vinger op de mijnwerkers op apparaten met een touchscreen.

Games die lijken op Guardians of Gold

Als je van puzzelspellen houdt waarin je moet voorkomen dat je gepakt wordt, mag je Bob the Robber 5: Temple Adventure niet missen. Hierin moet je de mystieke beveiligingsapparaten en bewakingsmummies in de oude tempel zien te ontwijken.

Of wat dacht je ervan om een keer de bewaker uit te hangen en de dieven te vangen in het puzzelplatformspel Money Movers 3?

Wie is de maker van Guardians of Gold?

Guardians of Gold is gemaakt door Freak X Apps.

Wanneer werd Guardians of Gold voor het eerst uitgebracht?

De browserversie van dit spel werd uitgebracht op 31 mei 2023.