Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hammer Master

Zet je schrap om je een weg door Hammer Master te tikken!

Jij bestuurt een hamer die op het punt staat een wereld vol kleurige spijkers te betreden in dit knotsgekke 3D-platformspelletje. Begeleid hem in elk level tijdens zijn ongewone reis naar het scorebord.

Je verzamelt een spijker telkens wanneer je er een in een platform weet te spijkeren. Verdien honderden punten bij het bereiken van een eindstreep. Als je voldoende spijkers foutloos achter elkaar weet te tikken, wordt je hamer superkrachtig en is hij een paar seconden niet te stoppen.

Hoe speel je Hammer Master?

Hammer Master is een uniek actiespelletje. Sla de spijkers op de platforms op basis van de kleur van je hamer. Sla bijvoorbeeld op de rode spijkers als je hamer rood is. De spijkers die je verzamelt, kun je inruilen voor honderden punten zodra je het scorebord hebt bereikt.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om de hamer te besturen.
  • GEBRUIK DE MUIS om de hamer door elk level te begeleiden.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag tikspelletjes? Check dan deze geweldige titels!

  1. Whack the Phone
  2. Stacky Run
  3. Knife Smash

Wie is de maker?

Hammer Master is gemaakt door YAD.com.