Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Hexa

Hoe speel je Hexa?

Hexa is een fijne manier om te relaxen met een stevige puzzel. Plaats de gekleurde stukken steeds op het raster en vul de rijen om ze te laten verdwijnen. Bij elke beurt krijg je drie nieuwe stukken, dus probeer om ze netjes op het bord te passen om zo veel mogelijk ruimte vrij te houden. Wanneer een stuk op het speelbord geplaatst is, kan het niet meer verschoven worden.

Hoelang kun jij het volhouden tot er geen plek meer over is?

Spelbesturing

Gebruik de muis of het touchscreen om de puzzelstukken op het bord te slepen.

Meer gratis online spellen zoals Hexa

Kun je geen genoeg krijgen van spelletjes zoals deze? Bekijk dan eens onze andere puzzel spellen. We denken dat je vooral onze 10x10 spellen-catalogus leuk zult vinden. Deze spellen lijken namelijk op Hexa, maar hebben vierkanten in plaats van zeshoeken. Probeer bijvoorbeeld eens Blokkenkampioen!

Wie heeft Hexa ontwikkeld?

Dit puzzelspel is gemaakt door Agame.

Wanneer is Hexa uitgebracht?

Hexa is een remake van een ouder spel met gekleurde blokken. Deze versie is in november 2023 uitgebracht. We hopen dat je geniet van het nieuwe laagje verf op deze blokkenpuzzel!