Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Hexa Cars

Geef plankgas in Hexa Cars!

Neem het op tegen andere spelers of race samen met een vriend in dit 3D -autospelletje. Bereid je voor op een aantal futuristische arena's waarin je koste wat kost in beweging moet zien te blijven. Je scheurt van een aantal gammele platforms die bijna onmiddellijk in elkaar storten zodra iemand er overheen rijdt!

De racer die het langst in de wedstrijd blijft, wint. Alle anderen vallen in zwembaden... als ze geluk hebben. Een paar van deze arena's bevindt zich boven diepe oceanen! De risico's zijn dus enorm!

Hoe speel je Hexa Cars?

Hexa Cars is een spannend survivalspelletje. Ga een arena binnen en probeer zolang mogelijk in beweging te blijven als je over een aantal fragiele platforms rijdt.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te rijden.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te springen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen.

  1. Drag Racing Rivals
  2. City Car Stunt 4
  3. EvoWorld.io
  4. Clash of Tanks

Wie is de maker?

Hexa Cars is gemaakt door RHM Interactive.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!