Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Idle Craft 3D

Steek je handen uit de mouw in Idle Craft 3D. Het huis van deze arme drommel is zojuist verwoest in dit leuke en uitdagende online spelletje! 

Jij moet hem helpen het puin op te ruimen dat ooit zijn huis was in dit klikspelletje. Gelukkig is een behulpzame tovenaar bereid hem het broodnodige advies te geven. Zijn buren willen hem ook een handje helpen, mits hij ze goed betaalt! Er zijn ook een paar dorpsoudsten die een oogje in het zeil kunnen houden als hij er niet is.

Hoe speel je Idle Craft 3D?

Een paar asteroïden hebben zojuist een huis verwoest in dit simulatiespelletje. Werk samen met de eigenaar terwijl hij een groter en beter huis probeert te bouwen. Jij moet hem helpen geld te verdienen terwijl hij arbeiders inhuurt en nog veel meer.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om arbeiders te activeren, ouderlingen op te roepen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar fantastische online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Idle Arks: Sail and Build
  2. Money Clicker
  3. Element Evolution
  4. Food Empire Inc.

Wie is de maker?

Idle Craft 3D is gemaakt door YAD.com.