Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

I'm Not a Monster: Wanna Live

Schiet te hulp in I'm Not a Monster: Wanna Live. Er is een knuffelig wezen dat je hulp hard nodig heeft in dit platformspelletje.

Werk samen met een jong meisje dat vastbesloten is haar vriend te redden in dit schattige en uitdagende actiespelletje. Hij ziet er misschien uit als een angstaanjagend monster, maar hij is eigenlijk heel vriendelijk en veel meer geïnteresseerd in warme knuffels dan in eng zijn. Helaas komt hij steeds vast te zitten in een reeks kooien in een verlaten speelgoedfabriek.

Ga met haar mee terwijl ze haar geweldige robothandschoenen gebruikt om hem in elk level te bevrijden, alleen is de fabriek gevuld met vele gevaren. Je moet oppassen voor drijvende bommen en je voorbereiden op een paar eindbaasgevechten. Er zijn ook extra modi en outfits die je kunt ontgrendelen tijdens het geweldige avontuur van het meisje.

Hoe speel je I'm Not a Monster: Wanna Live?

Je krijgt in elk level van dit puzzelspelletje met een uniek scenario te maken. Gebruik een paar robothandschoenen om sensoren te activeren, barrières te verwijderen en meer terwijl je keer op keer een vreemd maar vrolijk wezen redt.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de robothandschoenen te activeren.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar coole online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Love Pins
  2. Rocket Punch
  3. Adam and Eve: Cut the Ropes
  4. Real Squid 3D

Wie is de maker?

I'm Not a Monster: Wanna Live is gemaakt door Bin Studio.