Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Instadiva Nikke Photoshoot And Date Night

Beleef een dag in het leven van een online celebrity! Instadiva Nikke Photoshoot And Date Night is een aankleedspelletje waarin je deze fashion influencer kunt helpen voor meerdere fotoshoots een outfit te kiezen.

Dit modespelletje heeft een lange lijst speciale opdrachten om uit te spelen. Ook zijn er vier extra minigames die je kunt spelen, en dagelijkse beloningen voor terugkerende spelers. Zo is er bijvoorbeeld het Date Night-spelletje, waarin je leuke jongens kunt vrijspelen om mee uit dansen te gaan.

Hoe speel je Instadiva Nikke Photoshoot And Date Night?

Voor elke fotoshoot vertelt Instagram-model Nikke je wat het thema is. Bekijk de verschillende kledingstukken en make-up opties in de winkel door op de ronde knoppen onderaan het scherm te drukken. Kun jij een look vinden die goed bij het thema van de fotosessie past?

Elk voorwerp kost geld, maar gelukkig heb je een riant budget voor kleding en visagie. Je kunt bovendien meer geld verdienen door passende outfits te kiezen die je volgers ook mooi vinden. Hoe meer likes, hoe meer succes. Tik op de bubbels die tijdens de fotosessie verschijnen om een dikke bonus te verdienen!

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel meer gratis games zoals Instadiva Nikke Photoshoot And Date Night

Als je dit spelletje leuk vond, kijk dan voor meer soortgelijke games op onze verzamelpagina voor gratis aankleedspelletjes. We hebben er superveel! Of blader door onze grote verzameling online mode spelletjes.

Wie is de maker van Instadiva Nikke Photoshoot and Date Night?

Instadiva Nikke Photoshoot and Date Night is gemaakt door MarketJS. Zij maakten eerder ook het spelletje Instadiva Nikke Dress-Up Tutorial.

Wanneer werd Instadiva Nikke Photoshoot and Date Night uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 4 december 2023.