Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Join Pusher 3D

Knal door meer dan een paar barrières in Join Pusher 3D! Bereik jij het einde van elk level in dit uitdagende online spelletje?

Je leidt een klein leger van dappere werkers genaamd pushers in dit 3D-platformspelletje. Zij helpen je torens omver te werpen, bruggen te maken en stellen alles in het werk om je aan het einde van elk level naar de eindstreep te krijgen. Kijk alleen wel uit. Ze zijn nogal fragiel!

Hoe speel je Join Pusher 3D?

Join Pusher 3D is een leuk en uniek vaardigheidspelletje. Verzamel arbeiders die pushers worden genoemd terwijl jij je door elk level knokt. Veel van de obstakels die je tegenkomt, zullen hen vernietigen, dus je moet je routes zorgvuldig plannen!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je pushers te besturen.
  • BEWEEG DE MUIS om ze naar links of rechts te laten gaan.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze spannende online spelletjes ook eens! 

  1. Blob Giant 3D
  2. Super Heels
  3. Stacky Run

Wie is de maker?

Join Pusher 3D is gemaakt door YAD.com.