Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Kitten Hide and Seek

Kitten Hide and Seek is een grappig renspelletje waarin je snel moet reageren om het kleine meisje te helpen zich te verstoppen voor de gigantische kat. Verzamel de munten en kom bij het eten zonder door de kat gepakt te worden?

Hoe speel je Kitten Hide and Seek?

In elke ronde van dit anime kattenspelletje wil het meisje een bepaald voorwerp verzamelen dat ze nodig heeft om haar kleine huisje in de holle boom te versieren. Ze is maar zo groot als een duimpje, dus elke keer als ze de keuken binnensluipt, moet ze heel voorzichtig zijn dat de kat haar niet ziet.

Ren over het aanrecht en verstop je telkens achter de vazen, koektrommels en tissuedozen wanneer de kat zijn kop boven de rand van het aanrecht steekt. De kat zal zijn felle, reflecterende laserogen gebruiken om het oppervlak te scannen op kleine meisjes. Zorg ervoor dat de kat haar niet kan zien!

Pas op, want de plassen olie en honing zullen je afremmen of doen uitglijden. Verzamel de munten en spaar sterretjes om het huis van het meisje leuk in te richten. Na elke ronde kun je haar huisje bezoeken om te zien hoe veel mooier het wordt.

Spelbediening

  • Gebruik de MUIS om te spelen. KLIK en houd de muisknop INGEDRUKT om te stoppen en te hurken als je verborgen bent achter een voorwerp op het tafelblad.

  • Op mobiel: TIK en HOUD je vinger op het scherm om te stoppen en te hurken.

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spel leuk vind, probeer dan eens een van de andere katten- en renavonturen uit onze collectie:

  1. Kitty Bake Cake
  2. Kitten Match
  3. Tom Run

Wie is de maker van Kitten Hide and Seek?

Kitten Hide and Seek is gemaakt door PuzzleGame.