Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Love In Style

Love In Style is een leuk aankleedspelletje met een liefde als thema. Ga aan de slag met creatieve ideeën en outfits voor Valentijnsdag. Kies kledingstukken en accessoires uit voor je drie modellen.

Wat wordt jouw beste Valentijnsdag-look? Je kunt kiezen voor glinsterende glitterstoffen en sieraden, of een gemakkelijke look met zachte fluffy kleding. Vergeet niet om elk meisje ook een Valentijns-accessoire te geven.

Hoe speel je Love In Style?

Help de drie social media influencers met het uitzoeken van leuke outfits voor Valentijnsdag. Je kunt topjes, rokken, broeken en schoenen kiezen in traditionele Valentijns-kleuren zoals rood, roze, crème en goud.

Tik op het model om haar outfit te kiezen. Elk model heeft haar eigen unieke collectie kleding en accessoires. Tik op de roze en witte cirkels om het type item te kiezen, en klik dan op de pijltjes om alle opties te bekijken. Als je klaar bent, kunnen de meiden een groepsfoto of een selfie maken om online te pronken met hun look.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel meer gratis games die lijken op Love in Style

Als je dit modespelletje leuk vindt, probeer dan ook het spel Valentines Makeup Trends van dezelfde studio. Je kunt ook meer van dit soort games vinden op onze Valentijnsdag spelletjes pagina.

Wie is de maker van Love In Style?

Love In Style is gemaakt door Gamerina.

Wanneer werd Love In Style voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 29 januari 2024.