Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mahjong Holiday

Heb je alweer helemaal genoeg van het koude winterweer? Ga dan mee op een luxe cruise in Mahjong Holiday! In dit mooie mahjong solitairespel reis je langs de beroemdste monumenten ter wereld. Bezoek Chichén Itzá in Mexico, de Taj Mahal in India, het iconische Sydney Opera House in Australië en de scheve toren van Pisa in Italië. Bekijk allerlei beroemde monumenten terwijl je +100 mahjongpuzzels oplost!

Hoe speel je Mahjong Holiday?

Speel de levels uit door alle stenen van het bord te verwijderen. Je kunt ze wegspelen door telkens twee stenen met dezelfde icoontjes erop weg te halen. Niet alle stenen zijn echter vanaf het begin van het spel speelbare. Ze moeten aan de linker- of rechterkant vrij liggen zodat je ze bij wijze van spreken uit de opstelling kun schuiven. Er mogen ook geen andere stenen overheen liggen.

De stenen hebben allerlei leuke afbeeldingen erop, zoals plaatjes van zonnehoeden, parasols, zomercocktails en bekende toeristische attracties. Herken jij alle monumenten en bezienswaardigheden die je in dit spel tegenkomt en weet je ook hoe ze heten?

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om de stenen te selecteren
  • Tik achtereenvolgens op twee gelijke stenen om ze te verwijderen

Speel games die lijken op Mahjong Holiday

Je kunt veel meer mahjong spellen vinden op onze mahjong verzamelpagina en in onze connect games catalogus. Op onze online puzzelspelletjes pagina vind je nog vele andere uitdagende puzzels die je gratis kunt spelen.

Wie is de maker van Mahjong Holiday?

Mahjong Holiday is gemaakt door Azerion Casual Games.

Wanneer werd Mahjong Holiday voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 16 oktober 2023.