Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mahjong Relax Online

Mahjong Relax is een mahjong puzzelspelletje met de klassieke Chinese stenen en honderden levels. Je kunt kiezen uit drie niveaus: makkelijk, gemiddeld en moeilijk. Kun jij de gelijke paren vinden en ze allemaal van het bord verwijderen?

Hoe speel je Mahjong Relax?

Het doel in dit mahjong spelletje is om alle stenen van het bord te spelen. Je kunt de stenen selecteren en combineren zolang ze beide aan een van de lange zijden vrij liggen. De stenen mogen ook niet geheel of gedeeltelijk bedekt worden door andere stenen. Als ze wel bedekt zijn kan je ze namelijk nog niet pakken.

Door de gelijke paren te combineren verdwijnen de stenen van het bord. Zo kun je weer nieuwe stenen vrijmaken en inzetten gebruiken. Het spel zoomt automatisch in en centreert het bord als je de stenen langs de randen wegspeelt.

Spaar muntjes om nieuwe setjes stenen, achtergronden en achtergrondmuziek vrij te spelen via het winkeltje. Dit spel heeft ook hints en een shuffle-knop. Je kan deze bonusknoppen maar een beperkt aantal keren gebruike dus zet ze pas in als je ze echt nodig hebt…

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen. Tik de stenen aan om ze te kiezen en met elkaar te combineren.
  • Speelbare stenen zijn wit, en worden groen als je erop klikt.
  • Stenen die niet speelbaar zijn zien er grijzer uit en wiebelen als je ze probeert te pakken.

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit spelletje leuk, probeer dan ook eens een van de andere mahjong solitaire spellen uit onze collectie:

  1. Mahjong Connect
  2. Butterfly Kyodai HD
  3. MahJongCon
  4. Mahjong Dimensions (900 seconds version)

Wie is de maker van Mahjong Relax?

Mahjong Relax is gemaakt door Chorse Games Ltd.