Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Matchstick Puzzles

Matchstick Puzzles is een verrassend lastig brain training spelletje voor spelers van alle leeftijden. Voeg lucifers toe of haal ze juist weg om vergelijkingen op te lossen, de juiste vormen te leggen, en nog veel meer!

Hoe speel je Matchstick Puzzles?

In elk level zie je een onjuiste som, een aantal vormen of een ander patroon dat met lucifers is gemaakt. Door maar één lucifer toe te voegen of te verwijderen, kun je helemaal veranderen wat er op tafel ligt.

Pak lucifers op en plaats ze ergens anders om de sommen waar te maken of om de vormen op het bord te veranderen. Aan het begin van elk level zie je eerst welk doel je moet bereiken om de puzzel uit te spelen.

Spelbesturing

  • Tik of klik op een lucifer om hem van het bord te pakken
  • Tik of klik op een lege plek om een lucifer op tafel te leggen als je er eentje vast hebt.

Games die lijken op Matchstick Puzzles

Vind je dit soort puzzelspelletjes leuk? Kijk dan voor meer spelletjes die erop lijken bij onze verzameling logica spelletjes, of bekijk onze volledige puzzelcategorie pagina.

Wie is de maker van Matchstick Puzzles?

Matchstick Puzzles is gemaakt door GamePush.

Wanneer werd Matchstick Puzzles voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 20 juni 2023.