Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Mr. Bean: Solitaire Adventure

Maak je klaar om op een roadtrip te gaan in Mr. Bean: Solitaire Adventure. Ga met hem mee terwijl hij Amerika verkent in dit Mr. Bean-spelletje.

Mr. Bean heeft weinig geld en zonder dat je hem een handje helpt, zal hij waarschijnlijk niet veel verder komen dan New York City. Gelukkig valt er veel geld te verdienen door Solitaire te spelen. Helaas is Mr. Bean niet zo goed in kaartspelletjes en zou hij zich liever concentreren op het bereiken van de westkust.

Kun jij hem helpen en ervoor zorgen dat hij niet in de problemen komt? Als je vastloopt, klik je gewoon op een Mr. Bean-joker. Deze zullen je helpen om alle kaarten van de tafel in elk level te combineren en te verwijderen.

Hoe speel je Mr. Bean: Solitaire Adventure?

Sluit je aan bij het beroemde maar nogal ongelukkige en onhandige Britse komische personage op een wervelend avontuur door de VS! Help hem veel geld te verdienen door solitairespelletjes te spelen tijdens zijn vakantie. Je kunt een kaart combineren met een andere die direct hoger of lager in rang is. Een dame kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een heer of een boer om deze kaarten van de tafel te halen. Zodra je alle kaarten bij elkaar hebt gezocht, mag je door naar het volgende level.

 Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de kaarten met elkaar te combineren en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen.

  1. Classic Spider Solitaire
  2. Pyramid: Microsoft Solitaire Collection
  3. Hello Kitty and Friends: Restaurant
  4. The Smurfs: Ocean Cleanup

Wie is de maker?

Mr. Bean: Solitaire Adventure is gemaakt door gamebake.