Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mr. Superfire

Een spannende missie staat op het punt te beginnen in Mr. Superfire. Werk samen met de onverschrokken held terwijl hij honderden vijanden tackelt in dit spannende online spelletje.

Mr. Superfire maakt zich klaar om te doen waar hij goed in is in dit actiespelletje. Wat dat is? Nou, het jagen op en uitschakelen van kleine legers meedogenloze schurken en hun robotachtige drones!

Ga met hem mee terwijl hij coole wapens en andere uitrusting tevoorschijn haalt om ze met de grond gelijk te maken. Er zijn tal van dagelijkse bonussen en dingen zoals kogelvrije vesten die je onderweg kunt verzamelen.

Hoe speel je Mr. Superfire?

Bundel je krachten met Mr. Superfire in dit spannende platformspelletje. Hij is vastbesloten een heel leger uit te roeien, maar je zult hem wel een handje moeten helpen. Hij schiet automatisch, maar je moet hem helpen kogels te ontwijken, over kratten te springen en nog veel meer.

Spelbediening

  • DRUK OP PIJL-LINKS OF PIJL-RECHTS om te bewegen.
  • DRUK OP W, PIJL-OMHOOG OF DE SPATIEBALK om te springen of een dubbele sprong uit te voeren.
  • DRUK OP PIJL-OMLAAG om naar een lager platform te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Zin om nog een paar actievolle online spelletjes te spelen? Zo ja, bekijk deze dan eens!

  1. Adam and Eve 2: Go
  2. Bob the Robber 5: Temple Adventure
  3. Hungry Shark Arena
  4. Mafia Wars

Wie is de maker?

Mr. Superfire is gemaakt door Inlogic Software.