Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Nonogram Jigsaw

Kun jij alle puzzeltjes oplossen in Nonogram Jigsaw? Maak kleine kunstwerkjes door alleen de juiste vakjes in te kleuren in dit uitdagende online puzzelspelletje.

Een nonogram is een puzzel waarbij je slim moet redeneren om te bepalen welke vakjes je in moet kleuren en welke juist blanco moeten blijven. Voor ieder raadseltje dat je uitspeelt verdien je een stukje van een plaatje. Kun jij alle illustraties afmaken?

Hoe speel je Nonogram Jigsaw?

Langs de randen van de puzzel staan een aantal getallen. Deze geven aan hoeveel vakjes er in die rij of kolom ingekleurd moeten worden. Elke cijfertje stelt een reeks voor, en tussen elke reeks moet minstens één leeg vakje staan.

Dus als je bijvoorbeeld een rij van zeven vakjes ziet met de getallen 2,1,2, dan ga je als volgt te werk: de eerst twee vakjes kleur je in, dan een blanco laten, dan weer een inkleuren, een blanco, en vervolgens weer twee inkleuren.

De volgorde van de getallen geeft dus ook altijd aan in welke volgorde de reeksen staan. Kom je er even niet uit, dan kun je op de Hint-knop drukken om een aanwijzing te vragen.

Spelbesturing

  • KLIK met LINKS op een vakje om het in te kleuren of weer leeg te gummen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal leuke denkspelletjes uit onze collectie waarmee je die hersenen aan het werk kunt zetten:

  1. Block Wood Puzzle
  2. Sand Sort Puzzle
  3. Erase It
  4. Happy Glass 2

Wie is de maker van Nonogram Jigsaw?

Nonogram Jigsaw is gemaakt door Albayoo.