Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Oil Tycoon 2

Vergaar jij een fortuin in Oil Tycoon 2? Bestuur een complexe booroperatie in dit leuke en uitdagende managementspelletje.

Je geeft leiding aan onwetende stagiaires die net aan hun carrière beginnen, evenals wat meer ervaren boorders, maar dat is nog maar het begin. Je moet ook beslissen waar je gaat boren, hoe je de activiteiten het beste kunt uitbreiden en ook enkele pijpleidingen aanleggen. Kijk of je zowel een uitstekende reputatie als een machtige oliemaatschappij kunt opbouwen in dit klikspelletje.

Hoe speel je Oil Tycoon 2?

Ben jij goed genoeg om superrijk te worden in Oil Tycoon 2? Pronk met je managementvaardigheden terwijl je probeert om van een enkel booreiland een succesvol bedrijf te maken in dit simulatiespelletje. Klik om geld te verdienen terwijl je beslist wie je inhuurt, wat je bouwt en meer.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om geld te verdienen, werknemers aan te nemen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog een paar zakelijke simulatiespelletjes spelen? Zo ja, bekijk deze dan eens. 

  1. Video Game Tycoon
  2. Element Evolution
  3. Tug the Table: 2 Player
  4. Open Restaurant

Wie is de maker?

Oil Tycoon 2 is gemaakt door Holy Cow Studio.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!