Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Olympian Mahjong

Maak je klaar om stenen te koppelen in Olympian Mahjong. Kun jij ze allemaal bij elkaar zoeken in dit bordspel dat is geïnspireerd op de Olympische Winterspelen?

Op de stenen staan ijshockeyspelers, kunstschaatsers, skiërs en meer! Lukt het jou om ze allemaal te verwijderen van de ijsbaan die als bord dient in elk level van dit leuke en uitdagende Mahjongspelletje? Het zal je helpen om in de sfeer van de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking te komen, maar je moet de bevroren stenen zien te vermijden totdat ze ontdooien!

Hoe speel je Olympian Mahjong?

Olympian Mahjong is een online puzzelspelletje waarbij je identieke stenen met verschillende sporten en logo's bij elkaar moet zoeken. Vermijd de blauwe bevroren stenen tot ze smelten. Zodra alle tegels zijn verwijderd, kun je doorgaan naar het volgende level. Het zijn er meer dan 30!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de stenen met elkaar te combineren en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Zin om nog een paar fantastische online spelletjes te spelen? Check dan deze! 

  1. 10x10 Winter Gems
  2. Emoji Mahjong
  3. Tropical Merge
  4. Fishing Online

Wie is de maker?

Olympian Mahjong is gemaakt door bestphysics.