Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

10x10 Winter Gems

Kun jij het hoofd koel houden in 10x10 Winter Gems? Ga mee met de kerstman en begin aan een betoverende reis in dit geweldige combinatiespelletje.

De kerstman moet een heleboel edelstenen bij elkaar zoeken in dit puzzelspelletje. Vul de rijen en kolommen, en ze worden van het bord verwijderd. Als het een beetje te druk begint te worden, klik je gewoon op de kerstman. Hij zal zijn magische krachten gebruiken om er een paar te bevriezen en te vernietigen. Blijf zo lang mogelijk spelen, totdat er geen ruimte meer op het bord is voor extra edelstenen.

Hoe speel je 10x10 Winter Gems?

Sluit je aan bij de kerstman terwijl hij probeert een schijnbaar eindeloze reeks onregelmatig gevormde edelstenen bij elkaar te zoeken. Als je er een rij of kolom mee vult, verdwijnen die segmenten van het bord. Hoe lang weet jij dit coole en uitdagende combinatiespelletje te spelen?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om een edelsteen op het bord te leggen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens. 

  1. Block Champ
  2. Aqua Blocks
  3. 10x10 Gems Deluxe
  4. Garden Tales 2

Wie is de maker?

10x10 Winter Gems is gemaakt door Freak X Apps.