Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Aqua Blocks

Ga op reis onder de zee in Aqua Blocks. Hoe snel kun je een groep vormen van het bord verwijderen in dit casual puzzelspel?

Je moet natuurlijk eerst plekken voor ze vinden! Probeer er zoveel mogelijk op het bord te passen in dit combinatiespelletje. Zodra hun segmenten volledige rijen vormen, verdwijnen ze. Als je geen ruimte meer hebt, klik dan op de behulpzame zeemeerman. Hij gebruikt dan zijn magische drietand om een aantal van ze voor je te vernietigen.

Hoe speel je Aqua Blocks?

Aqua Blocks is een schattig puzzelspelletje dat lijkt op Tetris. Zoek plekken voor de vormen op het bord. Wanneer hun segmenten een volledige rij vormen, worden ze verwijderd.

Spelbesturingen

  • KLIK MET LINKS, SLEEP EN LAAT VALLEN om een vorm op het bord te plaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook deze geweldige online spelletjes eens.

  1. Block Champ
  2. Match Arena Multiplayer
  3. Fishing Online
  4. AquaPark.io

Wie is de maker?

Aqua Blocks is gemaakt door Freak X Apps.