Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Pancake Tower 3D

Stap een verrukkelijke wereld binnen in Pancake Tower 3D. Hoe hoog wordt jouw stapel als je door dit hindernisspelletje raast?

Je moet een behoorlijk indrukwekkende stapel pannenkoeken bouwen in dit knotsgekke racespelletje. Dat is de enige manier waarop je langs alle draaiende zaagbladen, gevaarlijke kloven en gigantische hongerlappen komt. Als je tegen een van hen botst, verlies je heel wat pannenkoeken!

Hoe speel je Pancake Tower 3D?

Pancake Tower 3D is een eigenaardig vaardigheidsspelletje. Je moet allerlei gevaren vermijden terwijl je een gigantische stapel pannenkoeken bouwt en er verschillende soorten fruit aan toevoegt. In elk level wachten er heel wat hongerige dieren en mensen op je bij de eindstreep. Hoeveel buikjes weet jij te voeren?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om naar links of rechts te gaan terwijl je pannenkoeken verzamelt.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze ongelooflijk leuke online spelletjes ook eens!

  1. Run Rich 3D
  2. My Shark Show
  3. Stacky Run
  4. Super Friday Night Squid Challenge

Wie is de maker?

Pancake Tower 3D is gemaakt door YAD.