Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Perfect Wax 3D

Perfect Wax 3D is een grappig simulatiespelletje waarin je neus-, arm- en beenharen moet scheren. Verzamel zoveel mogelijk haar om stijlvolle nieuwe kapsels te creëren.

In dit grappige platformspelletje moeten alle dikke plukjes neushaar worden gekortwiekt. Scheer ook de tapijten onder je armen en op je benen. Al het haar wordt in de buis verzameld, zodat je het op het hoofd van de kale man kunt plakken die aan het einde van elk circuit wacht.

Hoe speel je Perfect Wax 3D?

In de circulaire economie van dit simulatiespelletje, mag niets verloren gaan. Zelfs geen overtollig lichaamshaar. Scheer het haar met het scheermes en vermijd de spikes en andere obstakels die je scheermes kunnen beschadigen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS en SWIPE om het scheermes heen en weer te bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit spelletje leuk? Probeer de volgende vaardigheidsspelletjes dan ook eens:

  1. Super Heels
  2. Funny Throat Surgery 2
  3. Lick ‘Em All

Wie is de maker?

Perfect Wax 3D is gemaakt door YAD.